Organizacja egzaminu zawodowego pisemnego i praktycznego czerwiec/lipiec 2020 została podana w tabelkach. Prosimy aby zapoznać się dokładnie z podanym harmonogramem.
ETAP PISEMNY – 23 CZERWCA 2020 (wtorek)
| ZAWÓD | GODZINA |
| AU.68 (T.ADMINISTRACJI) |
10.00 |
| EE.08 (T.INFORMATYK) |
|
| TG.04 (CUKIERNIK) |
|
| A.30 (LOGISTYK) |
|
| AU.14 (KRAWIEC) |
10.00 |
| TG.07 (KUCHARZ) |
|
| MS.12 (T.BHP) |
12.00 |
| RL.26 (FLORYSTA) |
|
| A.31 (LOGISTYK) |
|
| EE.09 (T.INFORMATYK) |
14.00 |
| A.32 (LOGISTYK) |
Organizacja egzaminu zawodowego czerwiec/lipiec 2020
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA
| DATA | ZAWÓD | MODEL | GODZINA |
| 22-06-2020
poniedziałek |
AU.68
(TECHNIK ADMINISTRACJI) |
D | 9.00-12.10 (180MIN) |
| 22-06-2020
poniedziałek |
MS.12
(TECHNIK BHP) |
D | 13.00-15.10 (120MIN) |
| 22-06-2020
poniedziałek |
A.31
(LOGISTYK) |
D | 9.00-11.10 (120MIN) |
| 22-06-2020
poniedziałek |
A.32
(LOGISTYK) |
D | 13.00-15.10 (120MIN) |
| 22-06-2020
poniedziałek |
A.30
(LOGISTYK) |
D | 16.00-18.10 (120MIN) |
| 25-06-2020
czwartek |
EE.09
(TECHNIK INFORMATYK) |
DK |
8.00 – 10.40 (150MIN)
12.00 – 14.40 (150MIN) |
| 30-06-2020
wtorek |
EE.08
(TECHNIK INFORMATYK) |
WK | 8.00 – 10.40 (150MIN) |
| 01-07-2020
środa |
TG.07
(KUCHARZ) |
W | 8.00-10.10 (120 MIN)
12.00-14.10 (120 MIN) |
| 04-07-2020
sobota |
TG.04 (CUKIERNIK) |
W | 8.00 – 10.40 (150MIN)
12.00 – 14.40 (150MIN) |
| 08-07-2020
środa |
AU.14
(KRAWIEC) |
W | 9.00 – 12.10 (180MIN)
15.00 – 18.10 (180 MIN) |
| 09-07-2020
czwartek |
AU.14
(KRAWIEC) |
W | 9.00 – 12.10 (180MIN) |